Boken Avdelning 7

Den 11/11-2018 var det Fars Dag. Det var också dagen min Pappa dog endast 60 år gammal.

Hans död tog mig in i ett mörker jag inte visste fanns, ett mörker som jag inte kunde ta mig ut ur. Den enda pausen från sorgens grepp fick jag när jag skrev om det som hänt. Redan dagen efter hans bortgång började jag berättelsen om hans bortgång och under en och en halv månad skrev jag varje ledig stund fram till midnatt. Det var inte tänkt att den skulle läsas av någon, kanske av min familj men där skulle det stanna. 

Jag skrev om alla känslor, all oro, och alla händelser under sjukdomstiden. Som en dagbok., min verklighet i overkligheten. Skrivandet resulterade tillslut i en bok. En bok om cancer, sorg, känslor och om ett hopp som aldrig sviker. En tragisk hyllning till min Pappa.

Avdelning 7, en cancerresa ur en dotters synvinkel gavs December 2022 ut av Lava Förlag.  Det blev en riktig bok, en e-bok och en ljudbok. Mina känslor, min upplevelse och min sorg kan nu läsas och lyssnas på av alla som vill. Tanken skrämmer mig lite samtidigt som det känns väldigt speciellt och spännande. Kanske kan den hjälpa någon som sitter fast i sorgens grepp, kanske kan den öppna upp konversationer om cancer och sorg som inte hade ägt rum annars. Kanske kan den få någon att förstå att det är okej att känna precis vad som helst under en tragedi. Kanske kan den få någon att inte känna sig lika ensam. Det kommer en enklare tid.

Avdelning 7 finns att köpa överallt där böcker och ljudböcker finns. Här i webshopen eller i den fysiska butiken i Forshaga finns den att köpa signerad och skickas direkt av mig.


Trustpilot